Muratpaşa Belediyespor'dan Tarihi Zafer - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa Belediyespor'dan Tarihi Zafer

Muratpaşa Belediyespor\'dan Tarihi Zafer

Muratpaşa Belediyespor'dan tarihi zafer Paşa'nın Melekleri Avrupa'nın iki numaralı kupasında son dört takım arasına yükselen ilk Türk takımı unvanını kazandı Muratpaşa Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyon (EHF) Kupası çeyrek final rövanş maçında Almanya ekibi Buxtehuder SV'yi 28- 18 mağlup ederek, yarı finale yükseldi.

14.03.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyespor'dan tarihi zafer

Paşa'nın Melekleri Avrupa'nın iki numaralı kupasında son dört takım arasına yükselen ilk Türk takımı unvanını kazandı

Muratpaşa Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyon (EHF) Kupası çeyrek final rövanş maçında Almanya ekibi Buxtehuder SV'yi 28- 18 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Paşa'nın Melekleri Avrupa'nın iki numaralı kupasında son dört takım arasına yükselen ilk Türk takımı unvanını kazandı.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde 'Paşa'nın Melekleri' olarak adlandırılan Muratpaşa Belediyespor, EHF Kupası çeyrek final rövanş maçında Almanya temsilcisi Buxtehuder SV'yi ağırladı. Almanya'daki çeyrek final ilk maçında 31-25 yenilen Muratpaşa Belediyespor, rövanşta rakibiyle Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynadı. Maça hızlı başlayan Paşa'nın Melekleri ilk iki dakikada 2-1 öne geçti. Maçın 3'üncü ve 5'inci dakikada salonda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle maça iki defa 10'ar dakika ara verildi.

Kesintilerin ardından devam eden maçta Muratpaşa Belediyespor, etkili defans oyunu ve kalecisi Sevilay'ın başarılı kurtarışlarıyla skor üstünlüğü sağladı. Muratpaşa Belediyespor maçın ilk 10 dakikasında 5-2 öne geçti. İlerleyen dakikalarda da maçta üstünlüğü elinde tutan Paşa'nın Melekleri, Diğdem, Nataliya ve Gülsüm'ün golleriyle 20'nci dakikada skor farkını 10'a çıkardı. Muratpaşa Belediyespor, ilk yarıyı 16-6 önde kapadı.

Muratpaşa Belediyespor, ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıya da yansıttı. İkinci devreyi hızlı başlayan Paşa'nın Melekleri, üst üstü attığı gollerle skor farkını 15 sayıya yükseltti. Daha sonra karşılıklı gollerle geçilen maçta Muratpaşa Belediyespor, son iki dakikaya 9 sayı farkla girdi. Rakibini elemesi için 7 sayı farklı sonuca ulaşması gereken Murataşa Belediyespor, maçın son dakikalarına kadar mücadelesini sürdürdü. Son dakikaya kadar çekişmeli geçen maçta Muratpaşa Belediyespor, Buxtehuder SV'yi 28-18 yendi.

Muratpaşa Belediyespor, çeyrek finalde Almanya temsilcisi rakibini mağlup ederek Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde EHF Kupası'nda yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle bazı oyuncular sevinçten gözyaşlarını tutamazken sahada oyuncuların sevinç gösterilerine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da ortak oldu. Paşa'nın Melekleri, sahada taraftarıyla halay çekerek yarı final sevincini doyasıya yaşadı. Maçta 8 gol adan Diğdem maçın en skorer oyuncusu oldu. Gülsüm de 7 golle takımının galibiyetine katkı sağladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muratpaşa Belediyespor'dan Tarihi Zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement