Muratpaşa'da Büyükşehir Yasası Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Büyükşehir Yasası Çalıştayı

Muratpaşa Belediyesi’nin, YAYED ile birlikte gerçekleştireceği ve Büyükşehir Belediye Yasası’nın değerlendirileceği çalıştay, 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

19.11.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin, YAYED ile birlikte gerçekleştireceği ve Büyükşehir Belediye Yasası'nın değerlendirileceği çalıştay, 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

Yerel Yönetim Araştırma Yardım ve Eğitim Derneği (YAYED) ve Muratpaşa Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan çalıştayda, Büyükşehir Belediye Yasası'nın ne getirip ne götürdüğü tartışılacak. 21 Kasım Cumartesi günü saat 09.30'da başlayıp iki oturum halinde yapılacak çalıştay da konusunda uzman isimler, Büyükşehir Belediye Yasası hakkındaki tespitlerini kamuoyu ile paylaşacak.

Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyeleri Meclis Üyesi Songül Başkaya, "Yeni Bütünşehir Yasası'nın Antalya'da Yarattığı Tahribat", Av. Tuncay Koç, "Antalya Özelinde Plansızlık, Taşocakları, HES'ler", Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ferhunde Hayırsever Topçu da, "6360 Sayılı Kanun Çerçevesinde Su Hizmetleri Yönetiminin Değişimi ve Antalya Örneği" gibi Antalya özelinde değerlendirmelerde bulunacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Büyükşehir Yasası Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement