Muratpaşa'da Kırcami Planı Askıya Çıktı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Kırcami Planı Askıya Çıktı

Muratpaşa\'da Kırcami Planı Askıya Çıktı

Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli imar planı, 1 Haziran 2016 tarihinde askıya çıktı.

02.06.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nce hazırlanan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli imar planı, 1 Haziran 2016 tarihinde askıya çıktı. Plan 30 Haziran 2016 tarihine kadar askıda kalacak.

Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan Mahalleleri'nin tamamı ile Çağlayan ve Güzeloba Mahalleleri'nin bir bölümünü kapsayan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, 1 Haziran 2016 tarihinde Muratpaşa Belediyesi'nde askıya çıktı. Muratpaşa Belediyesi'nce hazırlanan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, 30 Haziran 2016 tarihine kadar askıda kalacak.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

İtiraz olmaması halinde, plan, askıdan indiği tarihten itibaren kesinleşecek. İtiraz olması halinde ise önce Muratpaşa Belediye Meclisi'nde sonrasın da Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde değerlendirilecek. Meclislerin vereceği karar doğrultusunda, plan kesinleşecek ya da itirazın kabul edilmesi halinde, değişikliğin ardından parçacıl olarak hazırlanacak plan tekrar askıya çıkacak.

PLANIN ARDINDAN PARSELASYON

1/1000 ölçekli uygulama imar planının kesinleşmesinin ardından parselasyon çalışmaları tamamlanıp, Muratpaşa Belediyesi Encümeni'nin onayına sunulacak. Parselasyon Planı, Büyükşehir Belediyesi'ne kontrol amaçlı olarak gönderilecek. Büyükşehir Belediyesi Encümeni'nin onaylamasından sonra ise 1 ay süre ile askıya çıkarılacak.

TESCİL İŞLEMLERİ KADASTRODA

Askı süresinde itiraz olması halinde, itirazlar Muratpaşa Belediyesi Encümeni'nce değerlendirilecek. İtirazın kabul edilmesi halinde, oluşacak Parselasyon Planı'nın bilgisi Büyükşehir Belediyesi Encümeni'ne aktarılıp, parçacıl olarak tekrar askıya çıkacaktır. Bu askı süresi bitiminde itiraz olmaması halinde de kesinleşecek Parselasyon Planı, tescil işlemleri için dosya halinde Kadastro Müdürlüğü'ne gönderilecektir. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Kırcami Planı Askıya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement