Muratpaşa'da Kreşli Pazar İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Kreşli Pazar İnşaatı Devam Ediyor

Muratpaşa\'da Kreşli Pazar İnşaatı Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi’nde, inşaatına başlanılan ve içinde çocuk kreşinin de yer aldığı kapalı semt pazarının çelik kolonları dikildi.

23.05.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde, inşaatına başlanılan ve içinde çocuk kreşinin de yer aldığı kapalı semt pazarının çelik kolonları dikildi.

Temeli, Muratpaşa Belediyesi'nce, nisan ayı sonunda atılan Sedir Mahallesi Kapalı Pazarı'nın inşaatı sürüyor. Kapalı pazar, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa ediliyor. Çelik kolonlarının dikimi tamamlanan Sedir Mahallesi Kapalı Pazarı'nda kirişler de bu hafta içinde yerleştirilecek.

YIL SONUNA KADAR BİTECEK

İçinde, alışverişe gelen ailelerin çocuklarını bırakabilecekleri kreşi olacak şekilde projelendirilen Sedir Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda ayrıca zabıta merkezi, mescit ve tuvalette bulunacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sedir Mahallesi Kapalı Semt Pazarının, yıl sonuna kadar bitirilmesini planladıklarını belirterek en kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Kreşli Pazar İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement