Muratpaşa'dan 1500 Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan 1500 Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi

Muratpaşa\'dan 1500 Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi

Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Eğitim Bilgilendirme Servisi, geri dönüşüm konusunda öğrencileri bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

20.03.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Eğitim Bilgilendirme Servisi, geri dönüşüm konusunda öğrencileri bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, okullarda geri dönüşümün önemi, ambalaj atıklarının dönüştürülmesi ve enerji verimliliği konulu seminerler düzenliyor. Eğitim Bilgilendirme servisi bu ay içerisinde Sabiha Gökçen, Ayten Çağıran Anaokulları, Hanım Ömer Çağıran İlkokulu, İstek Özel Antalya Yeditepe Koleji ve Antalya Doğa Koleji Lise bölümü öğrencilerine geri dönüşümün önemi ve ambalaj atıklarının dönüştürülmesinin Türkiye'ye, dünyaya ve çevreye sağladığı kazançlar ile enerji verimliliği konulu düzenlenen seminerlerde yaklaşık Bin 500 öğrenciye eğitim verildi.

TEKNİK GEZİ DÜZENLENECEK

Eğitim seminerlerine katılan öğrenciler, Muratpaşa Belediyesi geri dönüşüm tesisinde teknik gezilere de katılacak. Eğitim seminerlerinin yıl boyunca devam edeceğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ceren Şahin, "Eğitim uzmanımız tarafından okullarımızda öğrencilerimize geri dönüşümün önemi, ambalaj atıklarının dönüştürülmesi ve enerji verimliliği konulu seminerler veriliyor. Eğitimden geçen öğrenciler geri dönüşüm tesisimizde teknik gezilere katılıyorlar. Teknik gezide geri dönüşümün önemini daha iyi anlayacaklardır. Eko okullar dışında kalan okullarımızda da talep gelmesi halinde seminerler gerçekleştiriyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan 1500 Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement