Muratpaşa'dan Çağrı; "Satın Alma Sahiplen" - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Çağrı; "Satın Alma Sahiplen"

Muratpaşa\'dan Çağrı; "Satın Alma Sahiplen"

Muratpaşa Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, tedavisi ve bakımını yaptığı sokak hayvanlarını sahiplendiriyor.

15.02.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, tedavisi ve bakımını yaptığı sokak hayvanlarını sahiplendiriyor. "Satın Alma Sahiplen" kampanyası kapsamında 295 köpek, 71 kedi sahiplendirildi.

Muratpaşa Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, "Satın Alma Sahiplen" kampanyası kapsamında 295 köpeği ve 71 kediyi mutlu bir yuvaya kavuşturdu. Fiziki donanımlarını düzenli olarak geliştiren merkez, yaklaşık bir yılda 1438 kedi ve köpeği tedavi edip aşıladı.

SAHİPLENMEK İÇİN 444 80 07

Sokak hayvanlarının sahiplendirilmesinde zamanla yarıştıklarını belirten yetkililer, "Kedi ve köpekleri merkezimizde 17 gün tutabiliyoruz. Bu 17 gün içinde tüm bakımları ve tedavileri yapıyor, aldığımız yere geri bırakıyoruz. Bu nedenle sahiplendirmede zamanla yarışıyoruz. Can dostlarımızı sahiplenmek isteyenler 444 80 07 numaralı telefonu arayarak bizimle iletişime geçebilir. Mesai saatleri arasında merkezimizi randevusuz ziyaret edebilir" dedi.

YUVA AÇANLARA TEŞEKKÜR

Okul gezi ve bilgilendirmeleri ile sosyal medya ve hayvanseverlerin desteğiyle sahiplendirme çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer; "Can dostlarımızı son olarak sahiplenen Gülseren Yükseker, İzzet Yetkin, Altan Tokgöz, Murat Ferhat Ekmekçi, Mesut Delifer, Filiz Karatepe, Uğur Karaca, Fatih Kaya, Niyazi Deveci, Can Demir, Kadir Şahiner,Betül Tekeli ve Mehmet Doğan'a teşekkür ederiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Çağrı; 'Satın Alma Sahiplen' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement