Muratpaşa'dan Varlık Mahallesi'nde İftar - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Varlık Mahallesi'nde İftar

Muratpaşa\'dan Varlık Mahallesi\'nde İftar

Ramazan ayının son bölge iftarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var. Çocuklarımızı el ele, barış ve kardeşlik içinde, mutlu bir şekilde büyütebilmeliyiz ki, onlar da çocuklarına öğretebilsin” dedi.

04.07.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının son bölge iftarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var. Çocuklarımızı el ele, barış ve kardeşlik içinde, mutlu bir şekilde büyütebilmeliyiz ki, onlar da çocuklarına öğretebilsin" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının son bölge iftar sofrasında, Yıldız, Bahçelievler ve Varlık Mahalleleri'ndeki vatandaşları buluşturdu. Yıldız Mahalle Muhtarı Süleyman Karakuş, Varlık Mahalle Muhtarı Mehmet Güven ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ahmet Ateş, bölge iftar sofraları ve yapılan hizmetler nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, teşekkür ederek, çiçek sundu.

Varlık Mahallesi Perşembe Pazarı alanında kurulan iftar programına katılan Başkan Ümit Uysal, "Bizim dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var" dedi. Başkan Uysal, kentte, dayanışmayı arttırmak için hiçbir fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

'Sevgisizlik tohumu ve zıtlaşmaya karşı'

Yol, kaldırım, park yapmanın yetmeyeceğine vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bizim dayanışmaya, kardeşliğe, her zamankinden çok sevmeye, sevilmeye, sürekli yan yana, can cana olmaya ihtiyacımız var. Her türlü ayrılık, sevgisizlik tohumuna, zıtlaşmaya karşı, özel günlerimizi, daima beraber kutlamaya gayret etmeliyiz. Çocuklarımızı el ele, barış ve kardeşlik içinde, mutlu bir şekilde büyütebilmeliyiz ki, onlar da çocuklarına öğretebilsin. Herkesi, gelecek yıl da, sevgi ve mutluluk içinde, yine aynı masanın etrafında görmeyi, nice Ramazanlar'da, nice bayramlarda, nice özel günlerde hep beraber olabilmeyi

diliyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Varlık Mahallesi'nde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement