Muratpaşa Kimsenin Çiftliği Değil, Tapulu Malı Değil" - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa Kimsenin Çiftliği Değil, Tapulu Malı Değil"

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2019 'da yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerini almak için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "AK Parti olarak Muratpaşa'ya talibiz. Muratpaşa kimsenin çiftliği değil, tapulu malı değil." dedi.

15.08.2018 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2019 'da yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerini almak için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "AK Parti olarak Muratpaşa'ya talibiz. Muratpaşa kimsenin çiftliği değil, tapulu malı değil." dedi.

Başkan Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi Balık Çarşısı'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Taş, milletin desteğiyle AK Parti'nin 16 yıldır iktidarda olduğunu söyledi.

2003 yılından sonra Türkiye'de birtakım şeylerin değişmeye başladığını anlatan Taş, "Parti olarak kaybedecek zamanımız yok. İktidara gelmemizle ülkede çok şeyler değişti. Faizler düşmemeye başladı ve ülkede yatırımlar yapmaya başladık. Biz millete söz verdik, sözlerin hepsini de yerine getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla belediyelerde gönül belediyeciliğini anlayışıyla çalışmalar yaptıklarını anlatan Taş, bu kapsamda AK Parti için belediyecilik anlayışının ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

2019 yerel seçimlerinde de iddialı olduklarının altını çizen Taş, şöyle konuştu:

"Bizim Antalya'da hedefimiz 19 ilçe belediyesini almak. 25 bin oy gelirse Muratpaşa'yı kazanıyoruz. AK Parti olarak Muratpaşa'ya talibiz. Muratpaşa kimsenin çiftliği değil, tapulu malı değil. İyi bir adayla Muratpaşa'yı almayı düşünüyoruz. Millet onların bir şey yapmadığını gördü. Belediyecilik bizim işimiz, hiç kimse kurusa bakmasın. Yan gelip yatarak oraları babalarının çiftliği görüp, millete hizmet etmeden, yan gelip yatma dönemi bitti. Belediyeciliği en iyi yapan parti AK Parti'dir. Yerelde iddialıyız. Muratpaşa Belediyesi inşallah 2019 yılında bizde olacak. Zafer inananlarındır."

Yerel seçimlerde MHP ile ittifaklarının devam edeceğini kaydeden Taş, genel seçime Cumhur İttifakı'yla beraber girdiklerini, meclisteki konum itibarıyla da ittifakın devam edeceğini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muratpaşa Kimsenin Çiftliği Değil, Tapulu Malı Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı
    10:08 Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol katederek baharın habercisi olan çağla topladı. Doğal olarak yetişen çağlalar, yöre halkı tarafından torbalar dolusu toplanıyor.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

  • Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    10:04 Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, AK Parti'den yeniden seçilen Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:03 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Afyonkarahisar'da uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Kent merkezindeki 5 şüphelinin adreslerine düzenlenen baskında 41 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi
    10:02 Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi

    Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı konu alan 'Sanatın Çocukları' adlı resim sergisine imza attı. Sergi, büyük beğeni topladı.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.


Advertisement