Muratpaşa'nın İftarı Binlerce Vatandaşı Biraraya Getirdi - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'nın İftarı Binlerce Vatandaşı Biraraya Getirdi

Muratpaşa\'nın İftarı Binlerce Vatandaşı Biraraya Getirdi

Muratpaşa Belediyesi’nce, Bayındır Park’ta kurulan iftar sofrasında, 2 bin 500 vatandaş orucunu açtı.

07.06.2016 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nce, Bayındır Park'ta kurulan iftar sofrasında, 2 bin 500 vatandaş orucunu açtı. İftar saatinde yolda olan 2 bin vatandaşa da iftarlık kumanya dağıtıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nce, Bayındır Park'ta kurulan iftar sofrası; Bayındır, Soğuksu, Güvenlik ve Meltem Mahallesi sakini 2 bin 500 vatandaşı buluşturdu. Muratpaşa Belediyesi, iftar saatinde yolda olan 2 bin vatandaşa ise iftarlık kumanya dağıttı. 4 mahalle sakini vatandaşlar, oruçlarını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte açtı. Ramazan ayının ilk iftarında Başkan Uysal, "Tek isteğimiz, bu gökkube altında, barış içinde, birbirimize kem gözlerle bakmadan, dayanışma içinde, omuz omuza yaşamak. Lüks içinde yaşamak değil" dedi.

'YUNUS EMRE'NİN, MEVLANA'NIN, HACI BEKTAŞ-I VELİ'NİN İZİNDE'

Tefsiri ile birlikte Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan iftar programının sonuna kadar vatandaşlarla sohbet eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kardeşçe, barış içinde bugünlere kavuştuk. Bizler, Ramazanlarımızı, Muharremlerimizi, iftarlarımızı, aşurelerimizi, Yunus Emre'nin, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin izinde, sevgi ve saygıyı çoğaltarak, kardeşçe yaşıyoruz. Hiçbir insanımızı, yalnız ve çaresiz bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sevgiyi, saygıyı, barışı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, iyi ahlakı hep birlikte yüceltmek istiyoruz" diye konuştu.

MUHTARLARDAN ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

İftar programında, vatandaşlara, Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında üretilen çiçek fideleri de dağıtıldı. Bayındır Mahalle Muhtarı Hasan Zorlu, Soğuksu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, Güvenlik Mahalle Muhtarı Necati Çimen ve Meltem Mahalle Muhtarı Muazzez Kaval, hizmetlerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, teşekkür çiçeği sundu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte katıldığı iftar programında, çocuklar için de geleneksel Ramazan eğlencesi sunuldu. Geleneksel Ramazan eğlencesi, şiddetli yağış nedeniyle kısa tutuldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'nın İftarı Binlerce Vatandaşı Biraraya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement