Muratpaşa Yaşlıevi'nden Bosna'ya Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Yaşlıevi'nden Bosna'ya Yardım Eli

Muratpaşa Yaşlıevi\'nden Bosna\'ya Yardım Eli

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi üyeleri, ‘Saraybosna Uluslararası Kadın Kulübü’nün bu yıl 18’ncisini düzenleyeceği kermese yaptıkları el sanatları ürünleriyle destek veriyor.

27.11.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi üyeleri, 'Saraybosna Uluslararası Kadın Kulübü'nün bu yıl 18'ncisini düzenleyeceği kermese yaptıkları el sanatları ürünleriyle destek veriyor.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yaşlı Evi üyeleri Türkiye Saraybosna Büyükelçiliği'nin çağrısına cevap veriyor. 5 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan ve "Saraybosna Uluslararası Kadın Kulübü'nün bu yıl 18'ncisini düzenleyeceği kermese yaptıkları el sanatları ürünleriyle destek olan Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi üyeleri, Bosna Herkes'teki yardıma muhtaç kadın, çocuk, yaşlı, savaş gazisi ve diğer kişilere yardım elini uzatıyor.

Ülkemizle yoğun dostluk, kardeşlik ve tarih bağı bulunan Bosna Hersek'teki ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak için düzenlenen bu faaliyete katılmaktan mutluluk duyan Yaşlı Evi üyeleri, kendi elleriyle yaptıkları, süs objelerini ve atölye çalışmalarını Türkiye Bosna Büyükelçiliği'ne gönderdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen "Saraybosna Kadın Kulübünün düzenlediği kermese üyelerimizin yaptıkları ürünleri gönderdik. Dostluğun ve kardeşliğin sınır tanımadığı bu etkinlik, büyüklerden güzel bir örnek oldu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Yaşlıevi'nden Bosna'ya Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement