Muş Belediye Başkanı Müteahitle Tartıştı - Son Dakika
Güncel

Muş Belediye Başkanı Müteahitle Tartıştı

Muş Belediye Başkanı Müteahitle Tartıştı

Başkan Necmettin Dede, oturma ruhsatı bulunmayan apartman sakinlerinin ricasını kırmayarak katıldığı toplantıda müteahhitle tartıştı.

24.08.2013 12:14  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Belediye Başkanı AK Parti'li Necmettin Dede, oturma ruhsatı bulunmayan apartman sakinlerinin ricasını kırmayarak katıldığı toplantıda müteahhitle tartıştı. Yaptığı 10 inşaatı mühürlenen müteahhit Hasan Aksoy'a sinirlenen Belediye Başkanı Necmettin Dede, "Merhametten maraz doğar" dedi.

"İNŞAAT TARİFESİ" FATURALARI KABARTTI

Belediye Başkanı Necmettin Dede, Sunay Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Zehra 2 Apartmanı'nın sakinlerine konuk oldu. Bina sakinleri, oturma ruhsatı alınmadığı için 'inşaat tarifesi' uygulanması nedeniyle su ve elektrik faturalarının yüklü gelmesinden yakındı. 6'ncı ve teras katı kaçak olduğu için mühürlenen apartmandaki kaçak bölümlerin yıkılmadığı için ruhsat verilmediğini bildiren Başkan Dede, inşaatı yapan inşaat mühendisi ve kentteki haftalık bir gazetenin sahibi Hasan Aksoy'un savunma yapmasına sinirlendi. Başkan Dede, şunları söyledi:

"SENİN KUYRUK ACIN VAR"

"Merhametten maraz doğar. Senin gazetende bana yazdıklarının gerçek olmadığını savcılık ortaya çıkardı. Senin 'Kuyruk acın' olmasa, inşaatını yaptığın 10 bina mühürlenmese gazetene 'Yolsuzluk var' diye yazar mıydın? Ben sadece direksiyon kullanırım. Ben kurumun şoförüyüm. Konu yargıya intikal etmiştir. Son sözü hukuk söyleyecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş Belediye Başkanı Müteahitle Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement