Muş İşitme Engelliler Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Muş İşitme Engelliler Hazırlıklarını Tamamladı

Muş İşitme Engelliler Hazırlıklarını Tamamladı

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Muş İşitme Engelliler Takımı, Van ekibi ile yapacağı ilk karşılaşama için tüm hazırlıklarını tamamladı.

26.11.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Muş İşitme Engelliler Takımı, Van ekibi ile yapacağı ilk karşılaşama için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. Ligi'nde büyük bir başarı sergileyerek 1. Lige çıkmaya hak kazanan Muş İşitme Engelliler Futbol Takımı, ilk karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. 29 Kasım Pazar günü deplasmanda Van İşitme Engelliler Takımı ile karşılaşacaklarını belirten Muş İşitme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gündoğdu, ilk karşılaşmadan galip ayrılmayı umduklarını söyledi. Büyük zorluklarla mücadele ederek bu aşamaya geldiklerini ifade eden Gündoğdu, 1. Lige 5 bin TL kredi çekerek geldiklerini söyledi. Aylardır sıkı bir antrenman yaptıklarını ve lige sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Gündoğdu, "1. Lig için destek bekliyoruz. Hiç kimse bize sahip çıkmadı. Daha öncede söylemiştim, bankadan 5 bin lira kredi çekerek karşılaşmaları tamamlayabilmiştik. 29 Kasım Pazar Günü Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Lig maçlarımız başlayacaktır. Muş İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Takım için destek arayışı içerisine girdiklerini, ancak hiç kimsenin destek vermediğinin altını çizen Gündoğdu, "Aylardır kulübümüz için maddi ve manevi destek arayışları içerisine olduk. Fakat çok büyük bir hüsran ile sonuçlanarak herhangi bir destek ve sponsor bulamadığımızdan dolayı büyük üzüntü ile maçlarımıza çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Umutla destek verilmesini beklediklerini vurgulayan Gündoğdu, "Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 4 transfer yaparak Süper Lige çıkmak için elimizden geldiğini yapmaya çalışacağız. Pazar günü Van ilinde Van İşitme Engelliler ile yapacağımız açılış maçımızda tek ümidimizi yüce Allah'a bağlayarak inşallah 3 puan ile döneriz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş İşitme Engelliler Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement