Muş Milletvekili Çakar'dan Necati Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muş Milletvekili Çakar'dan Necati Gürsoy'a Ziyaret

Muş Milletvekili Çakar\'dan Necati Gürsoy\'a Ziyaret

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, AK Parti'nin Bitlis Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy'u seçim bürosunda ziyaret etti.

12.03.2014 13:14  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, AK Parti'nin Bitlis Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy'u seçim bürosunda ziyaret etti.

Necati Gürsoy'a destek vermek amacıyla Adilcevaz'a gelen Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, ilçenin iktidarın nimetlerinden faydalanabilmesi için belediye başkanlığına Necati Gürsoy'u seçerek bu fırsatı iyi kullanması gerektiğini söyledi. AK Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy ile akrabalık bağı olduğunu ifade eden Milletvekili Çakar, "Necati Bey benim akrabamdır ve çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzdür. İnşallah nasip olur belediye başkanlığını kazanırsa, Necati Beye akrabası olarak her türlü desteği vereceğim. Biliyorsunuz belediyelerin hizmet alabilmesinin yolu İller Bankası ve Çevre Bakanlığı'dır. Ben o bakanlığın çevre komisyon üyesiyim ve İller Bankası Genel Müdürü de benim en yakın dostumdur. Dolayısıyla Adilcevaz'a ve Necati Beye her türlü desteği sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adilcevazlı hemşehrilerimizde buna şahit olsun" dedi.

Necati Gürsoy'un Adilcevaz Belediye Başkanı olması durumunda ilçeye her türlü desteği sağlayacaklarına vurgu yapan AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, "Bitlis'in birbirinden çok değerli iki güzide milletvekilleri var ve bu milletvekili arkadaşlarımız Adilcevaz'a her türlü desteği vermişlerdir. Ben Muş Milletvekili ve Çevre Bakanlığı komisyon üyesi olarak sadece Necati Beye akrabam olmasından dolayı özel olarak destek vereceğim. Yoksa Bitlis milletvekillerinden Vedat Demiröz Beyefendi, Sayın Başbakanımızla çok özel aile dostlukları olan saygı değer abimizdir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yakın bakanlık revizyonu olursa parlamentoda bakanlık verilecek vekillerin başında geliyor. Adilcevaz tarihi ve doğa güzelliği olan şirin ve huzurlu bir ilçemizdir. Ben inanıyorum ki Adilcevaz Necati Beyin geçmiş tecrübelerinden ve deneyimlerinden faydalanacaktır. Bize de Adilcevaz için ne görev düşerse yapmaya hazırız" diye konuştu.

AK Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy ise, AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakır'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Sayın Milletvekilimiz Muzaffer Bey çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz, dürüst ve çok faydalı bir akrabamızdır. Çok büyük zahmetler etmişler, gelmişler. Bizlere sunduğu desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Milletvekili Çakar'dan Necati Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement