Muş'ta Ailelerin Kavgasında Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Ailelerin Kavgasında Silahlar Ele Geçirildi

Muş\'ta Ailelerin Kavgasında Silahlar Ele Geçirildi

Muş Emniyet Müdürlüğü, Muş E Tipi Cezaevi önünde 3 gün önce iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 adet av tüfeği, 2 adet tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişeğin ele geçirildiğini açıkladı.

16.07.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Emniyet Müdürlüğü, Muş E Tipi Cezaevi önünde 3 gün önce iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 adet av tüfeği, 2 adet tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişeğin ele geçirildiğini açıkladı.

Muş'ta 14 Temmuz 2015 tarihinde Muş E Tipi Cezaevi önünde akraba oldukları belirtilen iki aile arasında çıkan silahlı kavga olayıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürlüğü, olayda yakalanan 3 kişinin adli mercilerce adli kontrol tedbirleri ile serbest bırakıldığını açıkladı. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince Saray Mahallesi Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde meydana gelen karşılıklı silahlı saldırı olayı ile ilgi olarak yapılan çalışmalar neticesinde; birbirleri ile hasım oldukları tespit edilen A.K., A.K., Ş.K., T.K., Z.K., B.K., M.K., isimli şahıslar ile N.K., ve A.K. isimli şahıslar arasında meydana gelen karşılıklı silahlı saldırıda A.K. isimli şahıs yaralanmış, tedavisi sonunda taburcu edilmiştir" denildi.

Emniyet yetkililerinin olaydan sonra yakaladığı şahıslardan 3 adet av tüfeği, 2 adet tabanca ve bu silahlara ait çeşitli sayılarda fişek elde edildiği belirtilerek, "Yukarıda belirtilen şahıslardan 3'ü çıkarıldıkları adli mercilerce adli kontrol tedbirleri ile serbest bırakılmışlardır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Öte yandan, cezaevi önünde akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Abdurrahman K. (29) yaralanmıştı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Ailelerin Kavgasında Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement