Muş'ta Asdep Mülakatı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Asdep Mülakatı

Muş\'ta Asdep Mülakatı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında alınacak olan 18 kişinin mülakatı için Muş’a geldi.

04.05.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında alınacak olan 18 kişinin mülakatı için Muş'a geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Şuayip Tunçal ve Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy, ilk olarak Vali Yavuz'u makamında ziyaret etti. Daha sonra Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçen Müsteşar Şahin, burada gazetecilere açıklama yaptı. Aile Sosyal Destek Projesi'nde (ASDEP) görev alacak personellerin mülakatında komisyon başkanlığı yapacağını belirten Şahin, adil bir personel alımı olacağını söyledi. Toplam 18 personelin alınacağını ve çok sayıda müracaatın olduğunu ifade eden Şahin, "ASDEP mülakatları kapsamında bugün Muş'ta bulunmaktayız. Sayın Valimizi makamında ziyaret ettik. Hem buradaki çalışmalarla ilgili başarılar diledik hem de kendi çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. ASDEP bizim Türkiye projemiz. Hem Sayın Başbakanımızın ve Bakanımızın çok önem verdiği bir proje. Bugün burada da Sayın Bakanımızın talimatıyla inşallah güzel bir mülakat yapacağız" dedi.

Haksızlığa mahal vermeyeceklerinin altını çizen Şahin, "Bunların içerisinde mülakat sonucuna göre 18 kişi alacağız. Arkadaşlarımızla birlikte haksızlığa hukuksuzluğa mahal vermeden bu 18 kişiyi en iyi şekilde tespit edeceğiz. Bunlar tamamen sosyolog, psikolog, sosyal çalışmacı. Bakanlığımızın asil işleri olan çeşitli personel olacak" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Asdep Mülakatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement