Muş'ta Dijital Fotoğrafçılık Kursu - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Dijital Fotoğrafçılık Kursu

Muş\'ta Dijital Fotoğrafçılık Kursu

MUŞ (İHA) – Muş’ta açılan Dijital Fotoğrafçılık Kursu’na katılan kursiyerler, Anadolu’nun kapılarının açıldığı Malazgirt ilçesinde çekimler yaptılar.

08.04.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'ta açılan Dijital Fotoğrafçılık Kursu'na katılan kursiyerler, Anadolu'nun kapılarının açıldığı Malazgirt ilçesinde çekimler yaptılar.

Yaklaşık iki aydır devam eden Dijital Fotoğrafçılık Kursu'nun kursiyerleri, dış çekimlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Ahlat ilçesinde çekimler yapan kursiyerler, bu hafta da Anadolu'nun kapılarının açıldığı yer olan Malazgirt ilçesi ve Bulanık'ta çekimler yaptılar. Çekimlerin devam edeceğini belirten Usta Öğretici Ahmet Çelik, "Her hafta çekim mekanı seçiyoruz. Bu hafta çekim mekanımız Malazgirt ve Bulanık ilçeleri oldu. İlk olarak Bulanık ilçesinde Baraj Havzası içinde balık avlayan balıkçıların çekimlerini yapık. Burada yapılan çekimler eğlenceli ve fotoğraf için başarılı geçti. İkinci çekim mekanımız ise Malazgirt Abideleri'nin bulunduğu yer oldu. Malazgirt Abideleri'ndeki çekimlerin ardından Adalar Mahallesi'nde çekimler yaptık. Son olarak dönüş yolunda merkeze bağlı Karaağaçlı beldesindeki Fahrettin Çetinkaya'ya ait olan çiftlikte çekim yaptık. Çiftlikteki özel yarış atı ile çekimlerimizi gerçekleştirdik. Muş'un hem tarihi mekanlarını hem de kültürünü fotoğraflara yansıtmak için dış çekimlerimiz aralıksız olarak sürecektir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Dijital Fotoğrafçılık Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement