Muş'ta Doğal Gaz Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Doğal Gaz Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, doğal gaz hat çalışmalarına belirlenen cadde ve sokaklarda yoğun bir şekilde devam edildiğini bildirdi.

24.05.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, doğal gaz hat çalışmalarına belirlenen cadde ve sokaklarda yoğun bir şekilde devam edildiğini bildirdi.

Kültür Mahallesi'nde süren çalışmaları yerinde inceleyen Asya, doğal gazın hükumetin genel politikası olarak 81 ilin tümüne verileceğini belirtti.

Kentin birçok yerinde doğal gaz için kazı ve hat döşeme çalışmasının yapıldığını aktaran Asya, "Bu çerçevede ilimize doğal gazın gelmesi için daha önce Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın taahhütleri olmuştur. Biz göreve başlar başlamaz bu işi biraz daha hızlandırmak anlamında yoğun bir çalışma başlattık ve belli bir aşamaya getirdik. Bundan 2 hafta önce doğal gaz firmasıyla protokol imzaladık ve ardından hemen altyapı çalışmalarına başladık. Şu anda birçok mahallemizde kazı ve hat döşeme çalışması yapılıyor" diye konuştu.

Amaçlarının ilde özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğini önlemek ve vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Asya, şöyle konuştu:

"Bu açıdan çalışmaları çok önemsiyorum. Cadde ve ara sokaklarda yapılan kazı ve hat döşeme çalışmalarının Ekim 2015 sonuna kadar tamamlanasıyla doğal gaz vanaları açılır ve kullanımına başlanır. Bununla birlikte su ve kanalizasyon çalışmalarımız da devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Çünkü her nimetin bir külfeti vardır. Yollarımız, kaldırımlarımız yıkılıyor. Toz, duman, tabi ki vatandaşımızı büyük ölçüde rahatsız edecek. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar bitecek ve halkımız tozdan, dumandan kurtulacaktır."

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Muş'ta Doğal Gaz Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement