Muş'ta Elektrik Direkleri Devrilince 93 Köy Karanlıkta Kaldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Elektrik Direkleri Devrilince 93 Köy Karanlıkta Kaldı

Varto ilçesinde, kar ve tipi nedeniyle elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 93 köy ve 47 mezraya 4 gün boyunca elektrik verilemeyeceği bildirildi.

07.01.2015 22:13  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varto ilçesinde, kar ve tipi nedeniyle elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 93 köy ve 47 mezraya 4 gün boyunca elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Vangölü Elektirik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Varto İşletme Şefi Ercan Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtına nedeniyle birisi anahat olmak üzere 6 enerji direğinin devrildiğini söyledi.

Onarım çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini aktaran Coşkun, "Onarım çalışmalarımızın önemli bir kısmını giderdik. İlçeye hala elektrik veremedik. Arkadaşlarımız dağlarda durmaksızın çalışmalara devam ediyor. Muhtemelen bu gece merkezin bir kısmına elektrik verilebilecek. Ancak 93 köy ve 47 mezramız 4 gün elektriksiz kalacak. Fırtınaya rağmen ekiplerimiz dağlarda direk taşıyor. Tüm çabamız zamanında enerjiyi tekrar verebilmek. İnşallah kısa sürede yeniden ilçemizi ve köylerimizi aydınlığa kavuşturacağız" diye konuştu.

Elektrik kesintilerini protesto eden 25 kişilik grup, VEDAŞ önüne gelerek açıklama yaptı.

Gruptakiler adına konuşan Mehdi Akbal, 48 saattir ilçede elektrik verilmediğini, mağdur olduklarını söyledi.

Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Elektrik Direkleri Devrilince 93 Köy Karanlıkta Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement