Muş'ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Muş Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

22.11.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Muş Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ile Kale Mahallesi arasındaki bölgede dere ıslah çalışmasını yürütürken bir yandan da kanalizasyon borularını da döşeyerek mahalle sakinlerinin sorununu gideriyor.

Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, kentin hiçbir bölgesinde kanalizasyon sorununun kalmayacağını söyledi. Sağlıksız ortamda yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidereceklerini kaydeden Asya, kentin en ücra noktasına da gerekli hizmetlerin gideceğini belirtti. Kentin ilk yerleşim yerlerinden biri olan Kale Mahallesinin birçok bölgesindeki eksiklikleri gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Asya, "Yıllardır vatandaşlarımızın yaşadığı Kale Park Caddesi mevkiinde kanalizasyon sorunu yaşanmaktaydı. Yerel seçim sürecinde bu bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde sorunlarının çözümü noktasında kendilerine söz vermiştik. Göreve gelir gelmez bu taleplerin gerçekleşmesi için acil eylem planımızı oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Allah'a şükür bu konuda planladığımız gibi sorunları çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Kısa bir süre içerisinde çok yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Asya, "İl genelindeki kanalizasyon hattı döşemesi ile müthiş bir çalışma ortaya koyduk. 15 kilometrenin üzerinde yeni hat döşemesi yaptık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement