Muş'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Azad Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Azad Ölü Bulundu

Muş’ta 9 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Azad Toktaş, köy çobanı tarafından kayalıklarda ölü olarak bulundu.

25.06.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta 9 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Azad Toktaş, köy çobanı tarafından kayalıklarda ölü olarak bulundu.

Merkeze bağlı Keçidere köyünde 9 gün önce oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki Azad Toktaş, ölü olarak bulundu. İftar vaktinde 15- 20 dakika kala köy çobanını Azad'ı kayalıklarda ölü olarak bulduğu belirtildi. Küçük Azad'ın kaybolduğu evin yaklaşık bin metre ilerisinde bulunan ormanlık alandaki kayalıklarda bulunduğunu belirten Köy Muhtarı Mazhar Demir, şunları söyledi:

"3 yaşındaki Azad Toktaş, kaybolduğu evin yaklaşık bin metre ilerisinde bulunan ormanlıktaki kayalıklarda bulundu. İftar vaktine yaklaşık 20 dakika kala beni köy halkının haber alması üzerine beni aradılar. Köy çobanı köye gelirken kaybolan Azad'ın cansız bedenine ulaşıldığını söylediler. Şuanda olayın olduğu yerdeyiz. Azad, yüz üstü kayalıktan düşüp daha sonra hayatını kaybettiğini düşünüyoruz. Kaybolduğu bölge hem ormanlık hemde kayalık. Şuan olay yerindeyiz ve olay yeri Jandarma ekiplerini bekliyoruz."

Yakınlarının düğünü için ailesiyle birlikte İstanbul'dan Keçitepe köyüne gelen Azad Toktaş, 17 Haziran'da akrabalarına ait evin önünde oynarken kaybolmuştu. Ardından Köy halkının da destek verdiği İl Afet ev Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma ve Jandarma'nın iz takip köpeği ile 6 gün arama yapılmıştı. Yapılan aramalarda küçük Azad'a ait herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine ekipler aramayı durdurmuş ve daha sonra gelen ihbarları değerlendirerek merkeze bağlı Bostanent köyünde çalışmalar yürütülmüştü. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Azad Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • nefise: ALLAH annesine sabır versin cennete şefaatçisi olsun başınız sağolsun. 0 0 Yanıtla
  • azonun dayısı: başınız sağ olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement