Muş'ta PKK Propagandası Yapan Öğretmen Mahkum Oldu - Son Dakika
Güncel

Muş'ta PKK Propagandası Yapan Öğretmen Mahkum Oldu

Muş\'ta PKK Propagandası Yapan Öğretmen Mahkum Oldu

Muş'ta ortaokulda görevli kadın Öğretmen V.H.M., terör örgütü PKK propagandası yapmak suçlarından 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

22.04.2016 15:59  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta kent merkezindeki bir ortaokulda görev yapan Fen Bilgisi Öğretmeni V.H.M. hakkında, 'terör örgütü üyesi olduğu' ve 'PKK propagandası yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Öğretmen V.H.M., tutuklanarak Muş Cezaevi'ne konuldu.

ÖĞRETMEN 4 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI

Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, kimliği belirtilmeyen kadın öğretmenin Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen 4 yıl 8 ay hapis cezasının kesinleşmesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

TERÖRİSTLERE YARDIM VE YATAKLIK EDENLERE OPERASYON DÜZENLENDİ

Bu arada Muş İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda teröristlere yardım ve yataklık edenlere yönelik 20 Nisan günü bir operasyon düzenlendi.

29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aralarında Bulanık Belediye Başkanı DBP'li Figen Elden Yaşar, İl Genel Meclisi üyesi DBP'li Seyithan Akkaya, DBP İlçe Eş Başkanı Selvi Kaya'nın da bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı. İlk etapta gözaltına alınanlardan 6 kişi mahkemeye sevk edildi, 3'ü tutuklandı.

23 KİŞİNİN ADLİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Bulanık Belediye Başkanı Figen Elden Yaşar, BDP İl Genel Meclis üyesi Akkaya, DBP İlçe Eş başkanı Selvi Kaya ile birlikte 23 kişinin adli işlemleri ise devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta PKK Propagandası Yapan Öğretmen Mahkum Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • sehitler huzursuz: besleyin icerde bizm vergilerimzle hainleri 2 0 Yanıtla
  • T.C.: cok merak ediyorum bu kadar az ceza veriliyo ya peki o kısa süreden sonra cıktıklarında nolacak bunlar akıllanacak mı zannediyosunuz ??? 1 0 Yanıtla
  • sevgi: Gebersin bu hainler kurban olun devletimize 0 0 Yanıtla
  • nazlı: 2011 de de ağrı nın Patnos ilçesinde bir erkek öğretmen resmen çocukları pkk lı yapmaya çalışıyordu araştırın lütfen 0 0 Yanıtla
  • end: gebersin hain...ne avrupada ne de amerikada var bunun örneği... 0 0 Yanıtla

Advertisement