Muş'ta Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Muş'un Serinova beldesindeki Yatılı İlkÖğretim Bölge Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 16 bin liralık fatura ve fiş topladı.

07.03.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Serinova beldesindeki Yatılı İlkÖğretim Bölge Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 16 bin liralık fatura ve fiş topladı.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulu ziyaret eden Muş Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, fatura ve fiş toplayan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ercoşman, gazetecilere yaptığı açıklamada, vergi konusunda kamuoyunda sağlıklı bir bilinç oluşması gerektiğini söyledi.

Vergi Haftası kapsamında iki haftadan bu yana etkinliklerin devam ettiğni anlatan Ercoşman, şöyle konuştu:

"Bu okulumuzdaki öğrenciler, yaklaşık 16 bin lira karşılığında 980 fiş ve fatura toplamış. Bu bize verilen en güzel hediye oldu. Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımız burada örnek bir davranış sergilemiş. Hedef kitlemiz olan öğrencilerde vergi bilincinin oluşması için çaba gösteriyoruz. Elde edilen vergiler eğitim, sağlık ve ulaşım alanında kullanılıyor. Bu nedenle öğrencilerimizin topladığı fiş ve faturaları çok önemsiyorum. Duyarlı olmalarından dolayı kendilerini kutluyorum."

Okul Müdürü Muhterem Özden ise yapılan alışverişlerde fatura ve fiş istemenin, her vatandaşın görevi olduğunu bildirerek, öğrencilerin yürüttüğü çalışmanın herkese örnek olması gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement