Muş'ta Yangına Toma'lı Müdahale - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Yangına Toma'lı Müdahale

Muş\'ta Yangına Toma\'lı Müdahale

Muş'ta 4 katlı ve içinde 54 iş yerinin bulunduğu iş merkezinde meydana gelen yangını söndürmeye 10 itfaiye aracı yetersiz kalınca toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) destek verdi.

29.07.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta 4 katlı ve içinde 54 iş yerinin bulunduğu iş merkezinde meydana gelen yangını söndürmeye 10 itfaiye aracı yetersiz kalınca toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) destek verdi. Maddi hasara neden olan yangın, ik saat sonra kontrol altına alınabildi.

Yangın, bugün saat 12.30 sıralarında Saray Mahallesindeki eski tekel depolarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle binanın çatı kısmında yangın çıktı. İçinde 54 işyeri bulunan 4 katlı binada kısa sürede büyüyen yangına Muş Belediye itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevlerin hızla yayıldığı yangına itfaiye ekipleri yetersiz kalınca Emniyet Müdürlüğü'nden TOMA yardımı istendi. 10 itfaiye aracı ve 4 TOMA ile yangın yaklaşık 2 saat sonra söndürebildi.

Binada pasta imalatı yapan Emin Kanşıray ile bir diğer işletmeci Kemal Polat, sabotaj iddiasında bulundu. İşyeri sahibi Murat Kaştaş ise itfaiyenin yetersiz kaldığını, TOMA'lar sayesinde yangının söndürüldüğünü belirtti. İşyeri sahipleri Emniyet Müdürlüğü'ne yardımlarından dolayı teşekkür etti. Yangında can kaybı yaşanmazken, hasar tespit çalışmaları ve soruşturmaya başlandı.

- Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Yangına Toma'lı Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement