Muş'ta Yargı Bayanlara Emanet - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Yargı Bayanlara Emanet

Muş\'ta Yargı Bayanlara Emanet

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar’ın Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile başka illere tayin edilmelerinin ardından Muş Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fadime Balalioğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na ise 2’inci Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Zeynep Kurt vekalet ediyor.

05.07.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar'ın Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile başka illere tayin edilmelerinin ardından Muş Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fadime Balalioğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na ise 2'inci Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Zeynep Kurt vekalet ediyor.

2012 yılında Muş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Hasan Kaya, HSYK kararnamesi ile Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, aynı şekilde 2012 yılında Muş'a Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak atanan Ahmet Hamdi Bayar da kararname ile Hatay'a hakim olarak atandıktan sonra kararnamede yapılan değişiklik ile Kastamonu'ya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak atandıkları için Muş'tan ayrıldılar.

Başsavcı Hasan Kaya'nın yerine Hatay Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar'ın yerine ise Osmaniye Hakimi Mesut Şengönül atandı.

Başsavcı Hasan Bilgin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül, göreve başlamadıkları için Muş Cumhuriyet Başsavcılığı'na Savcı Fadime Balalioğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na ise 2'inci Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Zeynep Kurt vekalet ediyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Yargı Bayanlara Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement