Muş Tanıtım Günleri" - Son Dakika
Yerel

Muş Tanıtım Günleri"

Vali Vedat Büyükersoy, 19 22 Haziran tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek "Muş Tanıtım Günleri" etkinliğine katılmak üzere Ankara'ya gitti.

18.06.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Vedat Büyükersoy, 19-22 Haziran tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek "Muş Tanıtım Günleri" etkinliğine katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Ankara'ya hareket etmeden önce gazetecilere açıklama yapan Büyükersoy, kenti tüm ülke ve dünyaya tanıtmak amacıyla çalışma başlattıklarını, bu amaçla Ankara'da tanıtım günleri programını organize ettiklerini anımsattı.

Muş'un tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını, kültür ve sanatın önemli merkezlerinden biri olduğunu, Malazgirt Zaferiyle de önce Anadolu'ya sonra da tüm dünyaya açılan bir medeniyetin kapısı haline geldiğini bildiren Büyükersoy, tarih ve kültür değeriyle öne çıkan kenti Ankara ve İstanbul'dan tüm Türkiye'ye tanıtmak istediklerini vurguladı.

Tanıtım günleri etkinliğini çok önemsediklerini ve bu yıl ilkini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını aktaran Büyükersoy, "Muş'un bugünden sonra sadece ismiyle değil, ülkesine ve kendi bünyesine kattığı değerler ve eserlerle anılmasını, öne çıkmasını ve örnek alınmasını hedefliyoruz. Etkinliğe katılacak insanlar, kendilerini tanıtma, ticari çevre edinme, pazarlama ve buna benzer daha birçok konuda ilerleme sağlayacak ve bu etkinliğin geri dönüşlerini de mutlaka görecektir" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş Tanıtım Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement