Muş Tanıtım Günleri - Son Dakika
Yerel

Muş Tanıtım Günleri

Muş Tanıtım Günleri

Vali Vedat Büyükersoy, bu yıl ilk kez düzenlenen Muş Tanıtım Günleri'nin büyük ilgiyle karşılandığını bildirdi.

25.06.2014 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Vedat Büyükersoy, bu yıl ilk kez düzenlenen Muş Tanıtım Günleri'nin büyük ilgiyle karşılandığını bildirdi.

Büyükersoy, yaptığı yazılı açıklamada, organize ettikleri tanıtım günlerinin Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlendiğini ve yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Muş'un, Malazgirt Zaferi ile önce Anadolu'ya, sonra da tüm dünyaya açılan yeni bir medeniyetin kapısı olduğunu vurgulayan Vali Büyükersoy, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu açıdan tarih ve kültür değeri ile öne çıkan Muş ilimizi, tanıtım günleri organizasyonu ile Ankara'dan ve İstanbul'dan bütün Türkiye'ye tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlik illerin tanıtımı için çok önemli. Şehrin tarihi, sosyal ve kültürel özelliklerini tüm halkımızla buluşturacağız. Bu etkinliğimiz bizler için bir başlangıç olacak ve sadece Ankara ile sınırlı kalmayacak. İlimiz artık vizyonunu belirlemiş, farkındalıklarını ortaya koymuştur. Muş'un köklü tarihine ve ilimize yakışır bir şekilde bu etkinliği icra ettik ve edeceğiz. Etkinliğimizde desteğini ve emeğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim."

Etkinliğe Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Nevzat Pakdil, çok sayıda bakan, milletvekili, vali ve il dışındaki Muşlu iş adamlarının katıldığını bildiren Büyükersoy, önümüzdeki dönemlerde daha kapsamlı projelerle etkinliğe hazırlanacaklarını kaydetti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement