Muş Tdp'den Öğrencilere Destek - Son Dakika
Yerel

Muş Tdp'den Öğrencilere Destek

Muş Tdp\'den Öğrencilere Destek

MUŞ (İHA) – Muş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

21.01.2014 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, TDP'nin Muş merkez ile Malazgirt, Korkut ile Bulanık ilçelerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiği vurgulandı. Açıklamada, "Muş'un Korkut ilçesine bağlı Güneyik Köyü İlköğretim Okulu ziyaret edilmiş ve okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 10 çocuğumuza kışlık kıyafet, kırtasiye takımı hediye edilmiştir. Malazgirt ilçesinde tespit edilen dezavantajlı kesimden 47 çocuğumuza Malazgirt Kültür Merkezi'nde yapılan organizasyonla kışlık kıyafet ve kırtasiye takımı hediye edilmiştir. 47 çoğumuzun tamamına kek ve meyve suyu ikram edilmiştir. Bulanık ilçesinde ise ihtiyaç sahibi bir aile ziyaret edilmiş ve ailenin 3 çocuğuna kışlık kıyafet ve kırtasiye takımı hediye edilmiştir" denildi.

Açıklamada, Korkut ilçesine bağlı Kocatarla köyü ile Muş merkez Tabanlı köyünde bulunan ilköğretim okullarının da ziyaret edildiği ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildiği belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Tdp'den Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement