Muş'un Şampiyon Kızları - Son Dakika
Güncel

Muş'un Şampiyon Kızları

Muş\'un Şampiyon Kızları

Muş Spor Lisesi'nde eğitim öğretim gören 4 kız öğrenci, Samsun'da 9 Mart günü yapılan 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda bireysel ve takım halinde başarılar elde etti.

19.04.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Spor Lisesi'nde eğitim öğretim gören 4 kız öğrenci, Samsun'da 9 Mart günü yapılan 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda bireysel ve takım halinde başarılar elde etti. 1500 metrede 13 yaşındaki Berfin Barışer birinci, Derya Pınar ikinci; 800 metrede ise 14 yaşındaki Emine Akgüner birinci, 14 yaşındaki Mehtap Altuk ikinci oldu. Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü atletizm antrenörü Naim Koçlardan, köylerden gelen çocukların rüzgar gibi koştuğunu söyledi. Antrenör Naim Koçlardan, Her yıl atletizm dalında milli takıma sporcu yetiştiriyoruz. Koşuculardan Emine Akgüner, Konya'da yapılacak olan yarışlarda 800 metrede Muş'u temsil etmek için gitti dedi.

Korkut İlçesi'nin Altınova Beldesi'nde yaşayan Derya Pınar ise 4 yıl öncesine kadar kaybolan inekleri bulmak için kilometrelerce koşuyordum. Yaptığım bu koşunun bir gün bana derece getireceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Antrenmanlarımızı kırsal alanda yapıyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Mehmet AYDINMUŞ, (DHA) -

========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'un Şampiyon Kızları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement