Musa Aydın, Güreş Federasyonu Başkanlığı'na Tekrar Aday - Son Dakika
Spor

Musa Aydın, Güreş Federasyonu Başkanlığı'na Tekrar Aday

Musa Aydın, Güreş Federasyonu Başkanlığı\'na Tekrar Aday

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 13 Kasım’da yapılacak başkanlık seçiminde tekrar aday olduğunu açıkladı.

12.10.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 13 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Mevcut Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 13 Kasım Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde tekrar aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Rio'da elde ettikleri başarının sırrını açıklayan Aydın, "Başarının sırrı ekip oluşturduk. Bu ekibimizle performans testleri yaptırdık. Sporcularımızın sağlık testlerini yaptırdık. Ayda bir sefer yaptığımız toplantılarda çalışmalarımızı değerlendirdik. Tek tek sporcularımızı değerlendirdik. Eksiklerini ayrıntılı değerlendirdik. Çocuklarımızı yakından takip ettik. Oluşturduğumuz ekiple 52 yıl arada sonra Rio'da 5 tane madalya alarak büyük bir başarıya imza attık. Burada olimpiyatlarda en büyük başarının, Türk sporunun lokomotif branşı olduğunu bir kez daha kanıtladık. Eğer 15 Temmuz'daki şehitlerimiz, gazilerimiz ve 80 milyon aziz Türk milletimiz olmasaydı, bunları konuşuyor olmayacaktık. Belki olimpiyatlara da gidemeyecek, madalya alamayacaktık. Bu başarıları onların darbecilere yaptıkları darbe ile kazandık. Biz bu başarılarımızı onlara armağan ediyoruz" dedi.

"Biz 2020 Tokyo Olimpiyatları'na talibiz"

Güreş Federasyonu'na talip olmadıklarını, başarıya talip olduklarını vurgulayan Musa Aydın, "Biz 2020'ye talibiz. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ay-yıldızımızı göndere çektirmek, İstiklal Marşımızı okutmak için bu göreve talibiz. Türk milleti için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Musa Aydın, Güreş Federasyonu Başkanlığı'na Tekrar Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement