MÜSİAD 88. GİK Toplantısını Urfa'da Yapacak - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD 88. GİK Toplantısını Urfa'da Yapacak

MÜSİAD 88. GİK Toplantısını Urfa\'da Yapacak

Şanlıurfa 31 Ekim-02 Kasım tarihleri arasında Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 88. GİK Toplantısı'na ev sahipliği yapacak.

26.09.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi üyelerine yönelik gerçekleştirdiği yemekli bilgilendirme toplantısı Hilton Otel'de yapıldı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün programında yapılan değişiklik nedeniyle katılamadığı MÜSİAD Toplantısı'na Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin iştirak ederken, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri de toplantıda hazır bulundu. Yemek sonrası MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, toplantıda 31 Ekim-02 Kasım tarihlerinde MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan MÜSİAD 88. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı ile ilgili katılımcı üyelere bilgi verirken yönetim kurulu olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yetkin, yaklaşık bin işadamının iştirak edeceği bu organizasyonun Şanlıurfa ekonomisine önemli katkı sağlayacağını, daha da önemlisinin tanıtım ve ağırlamanın iyi yapılması durumunda yatırıma yönelik kalıcı katkılar sağlanacağını öngördüklerini söyledi. Başkan Yetkin, gerçekleştirecekleri MÜSİAD 88.GİK Toplantısı ile birlikte Şanlıurfa'nın otel açığının bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, aynı tarihlerde yapılacak olan Genç MÜSİAD'lılarla birlikte katılımcı sayısının bin 200'lere dayanacağını, katılımcı işadamlarını ağırlamada özellikle konaklama noktasında zorlandıklarını, sonuç itibariyle de ilin otel konusundaki eksikliğinin bir kez daha gün yüzüne çıktığını da sözlerine ekledi. Başkan Yetkin, ŞUTSO Başkanı Ertekin'den Şanlıurfa'da yapılacak olan GİK öncesi yapacakları çalışmada Şanlıurfa'da bulunan yatırımcı sanayicilerle bir araya gelme gibi bir destek beklediklerini belirtti.

ŞUTSO DESTEK VERECEK

ŞUTSO Başkan Ertekin ise yapmış olduğu değerlendirmede, GİK Toplantısı ile alakalı ellerinden gelen her türlü desteğe açık olduklarını, yatırımcı kazanımı noktasında MÜSİAD'ın 88.Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın da önemli olduğunu belirterek, kendilerini ağırlayan ve misafir eden başta Başkan Yetkin ve tüm MÜSİAD üyelerine teşekkür etti. MÜSİAD 88.Genel İdare Kurulu Toplantısı'nda ele alınacak konunun İş Sağlığı ve İş Güvencesi temasında olacağını belirten Başkan Yetkin, konuyla ilgili tüm üyelerin çalışma yapmasını, yine bu konuda yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerinin paylaşılması noktasında hazırlanmalarını isterken, şube olarak başlatmış oldukları çalışmalara üyelerden de destek istediklerini belirtti. Başkan Yetkin, yemekli toplantıya iştirak eden başta ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin'e, MÜSİAD üyelerine ve Genç MÜSİAD üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini de belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel MÜSİAD 88. GİK Toplantısını Urfa'da Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement