Müsiad'a Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Müsiad'a Ziyaretler

Müsiad\'a Ziyaretler

Düzce 2. Ağır Ceza Reisi Ferhan Acar ve Ankara’ya tayini çıkan KOSGEB Müdürü Asım Türkmen MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret etti.

30.06.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce 2. Ağır Ceza Reisi Ferhan Acar ve Ankara'ya tayini çıkan KOSGEB Müdürü Asım Türkmen MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret etti.

Düzce 2. Ağır Ceza Reisi Ferhan Acar MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret etti. Acar'ı başta MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerden oluşan bir heyet karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Düzce KOSGEB Müdürlüğü'nde uzun süredir görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Asım Türkmen, Ankara'da Proje Koordinasyon Daire Başkanlığı'na atandı. Türkmen veda ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Düzce şubesi ziyaret etti.

Türkmen'i başta MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerden oluşan bir heyet karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyaret sonucunda MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak, Türkmen'e derneğe ve Düzce'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür ederek, teşekkür yazısı takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement