Müsiad Adana Şubesi'nden İftar - Son Dakika
Yerel

Müsiad Adana Şubesi'nden İftar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Adana Şubesi, iftar verdi.

01.07.2015 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Adana Şubesi, iftar verdi.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, bir restoranda düzenlenen iftarda, geleneksel hale getirdikleri etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Dünya genelinde insanların özellikle de Müslümanların yaşadığı olumsuzlukların kendilerini derinden yaraladığını anlatan Yahşi, " Suriye, Irak, Mısır, Myanmar, Filistin, Gazze, Yemen, Doğu Türkistan'da ne yazık ki cefa çeken, yaşamını yitiren Müslümanlar için duyarsız olmak mümkün değil. Ama ne yazık ki bu konuda da yapabileceğimiz fazlaca bir şey de yok" dedi.

Yahşi, Türkiye'de ise siyasi anlamda hareketli bir dönem yaşandığını belirterek, "Bir seçim yaşandı, milletimiz seçimini yaptı. Huzur, güven ve istikrar adına gönül isterdi ki güçlü bir tek parti iktidarı olsun ama görüyoruz ki mümkün olamadı. Şimdi beklentimiz bir an önce eldeki veriler dahilinde bir hükümet kurulması ve belirsizlik ortamının bir an önce ortadan kalkması. Unutulmamalıdır ki özellikle de ekonomi zor yapılan fakat çok kolay yıkılabilen bir olgudur ve asla belirsizliklerden hoşlanmaz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Adana Valisi Mustafa Büyük, MÜSİAD'a katılan iş adamlarına rozetlerini taktı.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, MÜSİAD üyeleri ile diğer davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad Adana Şubesi'nden İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement