MÜSİAD'dan "Güvenli Kan Teminine" Destek Sürüyor - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'dan "Güvenli Kan Teminine" Destek Sürüyor

MÜSİAD İzmir Şubesi organizasyonunda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Menderes-Tekeli İTOB Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Doğu İklimlendirme'de Kızılay'a kan bağışı kampanyası düzenlendi.

06.04.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD İzmir Şubesi, Türk Kızılay'ı işbirliğinde kan bağışçılarıyla kana ihtiyaç duyanlar arasında gönüllülük köprüsünün kurulmasına destek vermek ve kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla kampanya başlattı.

MÜSİAD İzmir Şubesi'nin Türk Kızılay'ı ile birlikte yürüttüğü, bilinçli kan bağışçıları oluşturma amacıyla başlatılan projede konuşan MÜSİAD İzmir Şubesi Danışmanlık ve Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Ünal Soytekin: "Kan, hayati bir maddedir. Hiç beklemediğimiz bir anda kana ihtiyaç duyabiliriz, çünkü kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu doğrultuda bizler de sivil toplum kuruluşu olmanın verdiği sorumluluktan hareketle üyelerimizin ve üye firma çalışanlarımızın katılımlarıyla Türk Kızılay'ı işbirliğinde kan bağışı kampanyası gerçekleştiriyoruz. Böylesine önemli bir etkinlikte çalışanlarıyla kampanyamıza destek veren Doğu İklimlendirme Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Akyar'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD'dan 'Güvenli Kan Teminine' Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement