Müsiad'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan İftar Yemeği

Müsiad\'dan İftar Yemeği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi üyeleri, iftarda bir araya geldi.

13.07.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi üyeleri, iftarda bir araya geldi.

MÜSİAD Karabük Şubesi tarafından Safranbolu Gerdan Restaurant da düzenlenen iftar programına Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, davetliler ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, iftar programında yaptığı açıklamada; "Bizler 11 bin üyesi olan 45 bine yakın işletmenin temsil edildiği 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan yurt içinde 85, yurt dışında 63 ülkede159 noktada hizmet veren büyük bir aileyiz. Düzenlediğimiz bu iftar programına katılan değerli misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise MÜSİAD Karabük Şubesi'nin iftar programı için teşekkür ederek, " Ramazan ayı ülkemizde huzur içinde geçiyor ama, çevremizdeki komşu ülkelerimizde kan ve gözyaşıyla geçiyor. İnşallah önümüzdeki ramazanlarda bu kan ve gözyaşı diner" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement