Müsiad'dan Üye ve Üye Adayı Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan Üye ve Üye Adayı Ziyaretleri

Müsiad\'dan Üye ve Üye Adayı Ziyaretleri

MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Akçakoca ilçesinde bulunan üye ve üye adaylarını ziyaret etti.

21.03.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Akçakoca ilçesinde bulunan üye ve üye adaylarını ziyaret etti.

MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Akçakoca ilçesinde bulunan üye ve üye adaylarını ziyarette bulundular. Başkan İsmail Çakmak, Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kesici, Mehmet Coşkun ve Bedri Sütlü, Genç MÜSİAD Başkanı Ömer Levent Bilgin ve Şube Müdürü Fatih Güngör katıldı.

Üye adayı ziyaretleri kapsamında ziyaret edilen üye adaylarından Merve Çakır, Dergah Akça, Ali Çubukçu ve Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mehmet Pazvant ziyaret edildi. Çakmak ziyarette üyelere MÜSİAD ve MÜSİAD Düzce Şubesi faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Fatih Kesici üye adaylarına MÜSİAD'a üyelik sürecini anlattı.

Üye adayları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD gibi bir sivil toplum kuruluşunun içerisinde yar almaktan onur duyacaklarını belirtti. Ziyaretler iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Üye ziyaretleri kapsamında Akçakoca ilçesinde yer alan İbrahim Bilgin, İbrahim Erdoğan ve Sky Tower Otel ziyaret edildi. Üyelerin sorun ve görüşlerini dinleyen Çakmak MÜSİAD faaliyetleri hakkında üyelere bilgiler verdi. Ziyaretler iyi dilek ve temennilerin ardındın son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan Üye ve Üye Adayı Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement