Müsiad Dost Meclis Konuğu Elazığ Sgk İl Müdürü Esat Ceylan oldu - Son Dakika
Güncel

Müsiad Dost Meclis Konuğu Elazığ Sgk İl Müdürü Esat Ceylan oldu

Müsiad Dost Meclis Konuğu Elazığ Sgk İl Müdürü Esat Ceylan oldu

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi' nin bu haftaki "DOST MESCLİSİ" konuğu Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Esat Ceylan Oldu.

11.02.2016 14:40  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Müdürü Ceylan Ziyarette, MÜSİAD'ın Elazığ için her zaman başarılı işlerde öncü olduğunu belirterek "Özellikle MÜSİAD gibi kurumları ülkemizin ekonomisi ve geleceği için önemsiyoruz" dedi. Ceylan, Elazığ' da iş yeri sayıları, çalışan ve emekli sigortalılar ile ilgili istatistiği bilgi paylaşarak, Asgari ücretin artması nedeniyle ödenen sigorta primlerindeki devlet katkısı, kayıt dışılık, Genel Sağlık Sigortası, Sosyal güvenlik bilincinin oluşması ve teşvik konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ceylan özellikle kayıt dışılığın ülke ekonomisine vermiş olduğu zararları vurgulayarak kayıt dışılığın önlenmesi için iş adamlarından destek istedi.

Uzun, Dost meclisi konuğu olması münasebetiyle katılımlarından dolayı Ceylana teşekkür etti. Uzun "Şehrimizdeki kurumların bizleri önemseyerek ziyaret etmeleri bizlere güç katmaktadır. Özellikle iş dünyası için önemli bir kurum olan SGK ile iş adamlarının karşılıklı istişareleri bizlerin ufkunu açmaktadır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müsiad Dost Meclis Konuğu Elazığ Sgk İl Müdürü Esat Ceylan oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement