Müsiad Dost Meclisi - Son Dakika
Yerel

Müsiad Dost Meclisi

Müsiad Dost Meclisi

MÜSİAD Düzce Şubesi dost meclisi toplantısında İş Hukuku ve İş Güvenliği konuşuldu.

30.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şubesi dost meclisi toplantısında İş Hukuku ve İş Güvenliği konuşuldu.

MÜSİAD düzce Şube binasında gerçekleşen dost meclisi toplantısında Arı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'nden Ahmet Yıldız ve Sonuç Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'nden Berk Özçelik'in sunumlarıyla gerçekleştirilirken, İş hukuku konularında Avukat Zekai Başaran ve Avukat Metin Çalışkan sunumlarını ile gerçekleştirildi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak'ta MÜSİAD'ın ve Düzce Şubesinin şuan ki mevcut durumunu, yapılan ve yapılacak olan faaliyet ve toplantıları, MÜSİAD'ın ortak satın alma anlaşmalarını ve 26- 30 Kasım tarihlerinde İstanbul CNR EXPO Center'da gerçekleştirilecek olan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi, High Tech Port by MÜSİAD hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İş Güvenliği ve İş Hukuku konularında gerçekleştirilen sunumların ardından toplantı soru cevap şeklinde devam etti. Toplantı sonunda yeni üye olan üyelere plaket ve rozet takdimi yapıldı. Plaket ve Rozet takdiminin artından toplantı toplu fotoğraf çekimi ile birlikte son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Dost Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement