Müsiad Expo, Kredi Notlarına Darbe Girişimlerine Cevap Niteliğinde Olacak" - Son Dakika
Ekonomi

Müsiad Expo, Kredi Notlarına Darbe Girişimlerine Cevap Niteliğinde Olacak"

Müsiad Expo, Kredi Notlarına Darbe Girişimlerine Cevap Niteliğinde Olacak"

Müstakil İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Kurumsal İletişim Kurulu, 9-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 16. MÜSİAD Expo Fuarı öncesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) Kurumsal Pazarlama Direktörü Murat Karadayı’ya açıklamalarda bulundu.

20.10.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Kurumsal İletişim Kurulu, 9-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 16. MÜSİAD Expo Fuarı öncesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) Kurumsal Pazarlama Direktörü Murat Karadayı'ya açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD üyesi ve İşadamlarını yerli ve yabancı yatırımcılarla biraya getiren ve bu yıl 16'ncısı düzenlenecek MÜSİAD Expo Fuarı öncesinde MÜSİAD Kurumsal İletişim Kurulu İHA Kurumsal Pazarlama Direktörü Murat Karadayı'ya konuyla ilgili bilgi verdi. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Alper Esen, Kurumsul İletişim Komisyonu Etkinlik Yönetim Direktörü Sadettin Budak bu yıl yapılacak fuarın geçmiş yıllarda olduğu gibi ilgi göreceğini, bir çok yeni iş ve yatırım imkanı oluşturacağını belirten heyet üyeleri, fuarın 15 Temmuz ve kredi derecelendirme kuruluşlarının açıklamalarına cevap niteliğinde olacağını söylediler. Seneler içerisinde fuara katılım oranının arttığını belirten Esen sözlerine şöyle devam etti: "16.MÜSİAD Expo olarak yeni kurumsal kimliğiyle dünyaya lanse edilecek 16.MÜSİAD Expo&20.Uluslararası İş Forumu (IBF) etkinlikleri bu yıl eş zamanlı olarak 09-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.123 ülkeden toplam 7 bin 250 yabancı işadamının katıldığı 15.MÜSİAD fuarı her yıl başarısını katlayarak ilerlemektedir. Ülkemizin son 10 yılda milli savunma sanayi ve kendi teknolojisini üretebilme alanlarında gerçekleştirdiği atılım vesilesiyle ürettiği ürün ve projeler bu fuarda sergilenecektir. 2016 ve 2017 yıllarında yurt içi ve yurt dışında gerçekleşecek organizasyonlarda İHA-MÜSİAD işbirliğinin hayata geçirilerek daha etkin ve yaygın olarak yoluna devam edecek". İhlas Haber Ajansı (İHA) Kurumsal Pazarlama Direktörü Murat Karadayı da her iki kurumun gerçekleştirmeyi planladığı işbirliğinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Müsiad Expo, Kredi Notlarına Darbe Girişimlerine Cevap Niteliğinde Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement