Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk Açıklaması

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk Açıklaması

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, yeni kabinenin açıklamasının ardından Binali Yıldırım’ı ve yeni kabineyi dolayı kutlayarak, hayırlı olmasını diledi.

25.05.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, yeni kabinenin açıklamasının ardından Binali Yıldırım'ı ve yeni kabineyi dolayı kutlayarak, hayırlı olmasını diledi.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabineyi açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, " AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılan olağanüstü kongresinde genel başkanlığa seçilen ve Cumhurbaşkanımız tarafından kendisine 65. Hükumeti kurma görevi verilen, Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabineden dolayı kendilerini kutluyor ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni kabinenin de istikrarla milletimize hizmet edeceğine ve icraatlarıyla adından söz ettiren Binali Yıldırım'la yolumuzun açık olacağına inancımız tamdır. İş alemi olarak, 25 çeyrektir devam eden pozitif büyümenin, yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve 'Yeni Türkiye' hedefiyle ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyor, bu bağlamda Başbakanımıza ve yeni kabinemize tam destek veriyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement