Müsiad Genel Başkanı Olpak'tan Albayrak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Müsiad Genel Başkanı Olpak'tan Albayrak'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

10.03.2017 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği'nin 95. Genel İdare Kurulu Toplantısı için Tekirdağ'da bulunan Olpak, Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Uğur, Abdurrahman Kaan, Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Olpak, Albayrak ile görüşmesinde yapacakları toplantı ve MÜSİAD'ın Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile de ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Albayrak,Tekirdağ ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları kaydetti:

"Tekirdağ 1923'te İl olmuştu o zaman büyük heyecan yaşamıştı, şimdi de Büyükşehir olunca aynı heyecanı yaşadık. Tekirdağ potansiyeli çok yüksek bir İl, Sanayi, lojistik, Tarım ve Hayvancılık, Turizm ve Üniversitesi ile 5 vizyonu olan bir İlimiz. Tekirdağ iyi işlenirse zirveye çıkacak ildir."

Olpak, Albayrak'a çevreye gösterdiği ilgiden dolayı fidan sertifikası verirken, Albayrak'ta Olpak'a Tekirdağ'a özgü Karacakılavuz el dokuması kilim hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müsiad Genel Başkanı Olpak'tan Albayrak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement