Müsiad Kilis Şubesi Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Müsiad Kilis Şubesi Kuruldu

Müsiad Kilis Şubesi Kuruldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Teksabuncu, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

10.04.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Teksabuncu, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Söğütlüdere restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya MÜSİAD Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Teksabuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

MÜSİAD Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Teksabuncu, MÜSİAD Kilis Şubesi'nin yeni kurulduğunu ifade ederek, yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.

Teksabuncu yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın hakkın, hukukun, adaletin, eşitliğin, barışın, güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 5 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da kurdukları bir işadamları derneği olduğunu belirtti. 7 bini aşan MÜSİAD üyesi bulunduğunu ifade eden Mehmet Teksabuncu, şöyle devam etti:

"35 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 500 bin kişiye istihdam sağlayan, yurtiçinde 75 irtibat noktası bulunan, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten, yurtdışında 4 aktif temsilci ile birlikte 60 farklı ülkede toplamda 155 nokta ile hizmet veren, iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, bunu tasdik ettiren kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Bugün burada, Türkiye'nin en gözde sanayi ve işadamları derneğinin, son yıllarda kabuklarını kırma yolunda önemli gayretler gösteren, MÜSİAD'ın Kilis de kuruluşunu siz değerli basın mensupları aracılığı ile ilan etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kurulduğu tarih ten 24 yıl sonra, MÜSİAD'ı ilimizle buluşturmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz."

Mehmet Tamburcu, MÜSİAD'ın, yıllardır itibarlı bir şekilde faaliyetlerine devam eden; Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında, gösterilen hedefler ve bu hedeflere varma noktasında aynı zamanda Türkiye'de insan hakları, demokratikleşme, özgürlükler konusunda her zaman sözü dinlenen itibarlı bir kuruluş olduğunu ifade ederk, şunları söyledi:

"MÜSİAD, kuruluşumuzun ana gayesine uyan tertemiz insanlardan ve iş adamlarından müteşekkildir. Yıllardır içimizde bizimle beraber, bizden biri olarak bulunan ve bulunmaya devam edecek arkadaşlardır. Şüphesiz aynı noktada hizmet gösteren başka kuruluşlar da var. Haklarını ve katkılarını inkar etmemek gerekir. Ama MÜSİAD hem daha kıdemlisi hem de çizgisinden sapmadan, yoluna devam ederek, gerçekten her sözünü, ülkemizde herkesin evet doğrudur diyebileceği şekilde söyleyen bir kuruluşumuzdur. Bizler de Kilis MÜSİAD üyeleri olarak, hem kentimize bölgemize ve böylece hem de Türkiye'mize çok önemli hizmetlerde öncülük yapmak için yola çıktık. Ben bu yolda Kilis'imize yakışacak çalışmalar yapacağımıza gönülden inanıyorum."

Teksabuncu başkanlığındaki MÜSİAD Kilis şubesi Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Başkan Yardımcıları Hamdi Özkaptan ve Harun Reşit Badem, Muhasip üye Hüseyin Tutoğlu, üyeler Mustafa Gökçen, Oktay Baysal, Mehmet Tutunmaz, Kadir Kılıçkesmez, Fahri Dalbudak ile Latif Savaş." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Kilis Şubesi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement