MÜSİAD Kocaeli Şubesinden 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD Kocaeli Şubesinden 2 Bin Kişiye İftar

MÜSİAD Kocaeli Şubesinden 2 Bin Kişiye İftar

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şubesi, düzenlediği programla 2 bin kişiye iftar verdi.

30.06.2014 08:58  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şubesi, düzenlediği programla 2 bin kişiye iftar verdi. MÜSİAD'ın Kocaeli iftarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi, bir davet düzenleyerek 2 bin kişiye iftar verdi. MÜSİAD'ın Kocaeli iftarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yöntemiyle canlı bağlandı. Seka Park Uçurtma Tepesi önünde yapılan iftar davetine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da katıldı.

MÜSİAD şubeleri tarafından 20 ilde düzenlenen iftar programlarının her birine canlı bağlantı yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'nın ardından Kocaeli'ye bağlandı. Tüm Kocaelililere hayırlı iftarlar dileyen Başbakan Erdoğan, vatandaşların mübarek Ramazan ayını da kutladı. Başbakan Erdoğan'a hitap eden MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün, "Kocaeli'ye hediye etmiş olduğunuz, Kocaeli'nin en büyük açık parkı olan Seka Park'tan Kocaeli halkıyla beraber sizleri selamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Saygı, sevgilerimizle, kucak dolusu muhabbetimizle hayırlı iftarlar diliyorum" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantısının ardından okunan ezanla birlikte oruçların açılmasıyla davet sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MÜSİAD Kocaeli Şubesinden 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement