Müsiad, Milletvekilleri ve Ak Partili Yöneticilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Müsiad, Milletvekilleri ve Ak Partili Yöneticilerle Buluştu

Müsiad, Milletvekilleri ve Ak Partili Yöneticilerle Buluştu

MÜSİAD Kütahya Şubesi’nin başkan ve idarecileri, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve AK Partili yöneticilerle buluştu.

14.10.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Kütahya Şubesi'nin başkan ve idarecileri, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve AK Partili yöneticilerle buluştu.

Sevgi Yolu'nda bulunan Acar Karavan Gözleme'de organize edilen kahvaltıda MÜSİAD Genel Merkezi tarafından öne sürülen ve Türkiye'nin ithal ettiği ürünlerin ülkemizde uygun bölgelerde yetiştirilmesi için kurulması planlanan Cari OSB'ler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, şube çalışmalarının 1 Kasım'daki seçimlerden sonra hız kazanacağını belirtti.

Kahvaltıda, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Vural Kavuncu ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz da yer aldı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen AK Parti Milletvekili İshak Gazel, "Yaptığımız ziyaretlerde ve halk buluşmalarında çok olumlu dönüşler alıyoruz. 1 Kasım seçimlerinde 4 milletvekilliğinin tamamını da kazacağız" diye konuştu.

Yaşanan terör olaylarını da değerlendiren Gazel, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetlerken, bu ve benzer olayların ülkemizin birliğini bozamayacağını, olayları gerçekleştiren hainlerin tamamından yaptıklarının hesabının sorulacağını belirtmek istiyorum"diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad, Milletvekilleri ve Ak Partili Yöneticilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement