Müsiad Şube Başkanı Teksabuncu, Defterdar Gök'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Müsiad Şube Başkanı Teksabuncu, Defterdar Gök'ü Ziyaret Etti

Müsiad Şube Başkanı Teksabuncu, Defterdar Gök\'ü Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu ile yönetim kurulu üyeleri Kilis Defterdarı Tahir Gök’ü ziyaret etti.

08.05.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu ile yönetim kurulu üyeleri Kilis Defterdarı Tahir Gök'ü ziyaret etti.

MÜSİAD Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu beraberinde Başkan Yardımcısı Hamdi Özkaptan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gökçen ve Genel Sekreter Ahmet Kın tarafından Defterdarı Tahir Gök'e ziyarette bulundular.

Teksabuncu, Mevcut Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi çalışmaları, Polateli Organize Sanayi Bölgesi projesinin hayata geçirilmesi, Kilis'teki Suriyeli misafirlerin durumları sorunlarıyla ilgili öneri ve görüşlerini paylaştı.

MÜSİAD Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu kısa süre önce Kilis'e atanan Defterdarı Tahir Gök'e görevinde başarılar diledi.

Kilis Defterdarı Tahir Gök ise MUSİAD Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten memnuniyetini belirterek, "Kilis'te göreve başladığından beri sorunları gözlemleyip çözümler için çaba sarf ediyorum. Polateli Organize Sanayi Bölgesi'nin memleket için hayati önem taşıyor. Bu konuyu yakın takibe aldığını defterdarlıkla ilgili tüm işlemleri hızlı bir şekilde sonuçlandırarak bu projenin hayata geçirilmesi için gayret gösteriyoruz. Görevde olduğu süre içinde ilimize bir defterdarlık binası kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Gök, Suriyeli misafirlere karşı Kilis halkın yardımseverliği ve sorunsuz yaklaşımlarından memnuniyetini dile getirerek bu davranışlardan örnek olması gerektiğini sözlerine ekledi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Şube Başkanı Teksabuncu, Defterdar Gök'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement