Müsiad'tan İftar - Son Dakika
Yerel

Müsiad'tan İftar

Müsiad\'tan İftar

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesince iftar programı düzenlendi.

01.07.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesince iftar programı düzenlendi.

Safranbolu ilçesinde bir Gerdan restoranda düzenlenen iftar programına Karabük Valisi Mehmet Aktaş,KARDEMİR A.Ş Yönetim kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever,MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve yönetim kurulu üyeleri ile, dair müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

İl Müftüsü Halil Bektaş'ın iftar duasının ardından kısa bir konuşma yapan Ahmet Nur, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

MÜSİAD olarak ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunması için üzerlerine düşen her türlü görevi seve seve yapmaya hazır olduklarını ifade eden Nur, "MÜSİAD kuruluş amacında da yazan dünyada güçlü bölgesinde lider ülke hedefinden hiç bir zaman taviz vermeden tüm gücüyle çalışmalarına devam etmektedir. Ülkemizde 86 noktada, dünyada 65 ülkede 168 noktada 46 bin iş yeri ve iş yerlerinde 2 milyon çalışanı, 11 bin üyesi ile iş dünyasının kamu yararına dernek statüsüne sahip en büyük sivil toplum kuruluşudur.Ülke sevdamızdan hiç bir zaman taviz vermeden daha çok üretim yaparak ülkenin kalkınmasına katkıda bulunma gayretlerini sürdürecektir. Karabük'ümüzde MÜSİAD olarak ortak aklı ön plana çıkartarak Karabük'ümüzün gelişmesinde halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yapılan tüm çalışmaların MÜSİAD olarak içinde olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin son yıllarda çevre illeri kıskandıracak bir hızla gelişip büyümesinin en büyük faktörlerinden biri güçlü ve istikrarlı bir hükümet ve buna bağlı olarak Karabük'ümüzün yetiştirdiği güçlü siyaset adamlarının mecliste olmasıdır. Siyaset kurumu çalışırsa bütün dişliler ahenk içinde çalışmaktadır. KARDEMİR'in ve şehrimizdeki tüm sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan Filyos limanı ve bağlantılı çevre yollarıyla ilgili çalışmaların biran önce sonuçlandırılmasını beklemekteyiz. Karabük varolma sebebi KARDEMİR A.Ş.'nin hızlı bir şekilde büyüyerek Karabük ve ülke ekonomisine katkısı da büyümüştür. KARDEMİR'deki bu hızlı ve verimli çalışma ortamı çok kolay olmamıştır. Geçmişteki sıkıntılı günlerden sağ duyulu şirket ve sendika yöneticilerinin çalışmaları sayesinde karabük te huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlanmıştır" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'tan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement