Müsiade Kocaeli Şubesi Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Müsiade Kocaeli Şubesi Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti

Müsiade Kocaeli Şubesi Başkan Doğan\'ı Ziyaret Etti

MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

02.06.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Celal Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Başkan Doğan'ın makamında gerçekleşen ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Doğan, "AK Parti iktidarı sayesinde artık dünyada yıldız gibi parlayan bir Türkiye var. Eskiden İMF'den ABD'den borç para alabilmek için dileniyorduk. Bütün bunlar geride kaldı. Dünyada sözü geçen İMF'ye borç verecek hale gelen bir Türkiye bulunuyor. Türkiye, geçen yıl yoksul ülkelere en çok yardım yapan bir ülke haline gelmiştir. 6 milyar Doların üzerinde yardım açlık çeken ülkelere gönderilmiştir. Dünyada sözü geçen güçlü bir ülke haline geldiysek, bu istikrarlı, kararlı hedefleri olan bir iktidar sayesindedir. MÜSİAD gibi kuruluşlarımızın katkılarını da göz ardı edemeyiz. Türkiye her geçen gün büyüyüp gelişmektedir. MUSİAD önemli bir kuruluşumuzdur. Ülkenin kalkınmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir. AK Parti iktidarı hiç bir zaman eski iktidarların yaptığı gibi iş adamlarını, iş çevrelerini kategorilere ayırmadı. Şu renk, bu renk sermaye demeden herkesi kucaklayan bir anlayış içinde oldu. Bizler, ülkenin bütün değerlerinin, bu ülkenin kalkınmasına, refahına katkı sağladığına inanıyoruz. Hiç birini kenara itme lüksümüz yok. Çünkü bunlar, bu ülkenin, bizim ülkemizin değerleridir. Bu anlayış sayesinde son 12-13 yıldır, iş adamlarının, girişimcilerin, tüccarların çok daha istekli ve motive bir çalışmasını ortaya çıkarmıştır. Bugün artık bu ülkede hayal gibi görünen çok önemli işler yapılıyorsa, sağlıkta dünyada ismimiz geçiyorsa, eğitimimiz, ulaşımımız, turizmimiz çok önemli sıçramalar yapmışsa, dış ticaretimiz her yana gelişme gösteriyorsa bunda tabi ki iş adamlarımızın çok büyük önemi vardır. Ülkemizdeki istikrar ve koalisyonun olmadığı iktidarlar olduğu sürece Türkiye daha da ileriye gidecektir. Türkiye ne kadar güçlü olursa iş adamlarımız da o kadar güçlü olur" dedi.

MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz da ülkedeki istikrarın devamından yana olduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiade Kocaeli Şubesi Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement