Muslera'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Muslera'dan Transfer Açıklaması

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Muslera, hakkında çıkan transfer iddiaları için "Kulüpten kimse bana 'seni satacağız' demedi.'' ifadelerini kullandı.

30.07.2015 14:24  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Copa America'da Uruguay Milli Takımı adına forma giydiği için sarı-kırmızılıların kampına geç katılan Fernando Muslera, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"KİMSE BANA 'SENİ SATACAĞIZ' DEMEDİ"

Basında çıkan transfer iddiaları ile ilgili konuşan başarılı eldiven, "Şu ana kadar bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. Benim baştan beri aklım Galatasaray'da. Kafam rahat. Kulüpten de kimse bana 'seni satacağız' demedi.'' ifadelerini kullandı.

MELO VE TELLES GİDECEK Mİ?

Melo ve Alex Telles'in takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Muslera, "Felipe Melo ve Alex Telles benim çok yakın arkadaşlarım. Bunun başlıca sebebi tabii ki dil konusu. "Melo ile de Telles ile de transfer anlamında duyduğum resmi bir şey yok. "Melo da Telles de gidecekse hem kendileri için hem de Galatasaray için iyi durumlar olması lazım." ifadelerini kullandı.

"BENİM BAŞARIM DEĞİL..."

Geçtiğimiz sezon kazanılan başarılarının kendisinin değil takımın olduğunu vurgulayan Muslera, "Geçen sene benim değil takımın başarısıdır. Hem şampiyonluk geldi hem de kupa geldi. Tamamen takım arkadaşlarımın başarısı." dedi.

"ONLARA KARŞI OYNAMAK GÜZEL OLACAK"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önemli transferler yaptığını söyleyen Muslera, "Rakiplerimiz çok önemli isimleri transfer etti. Daha önce Van Persie ve Nani'ye karşı oynadım. Gomez'e karşı oynamamıştım. Quaresma'ya karşı oynadım. Onlara karşı oynamak güzel olacak. Türkiye Ligi sürekli daha kaliteli hale geliyor. Bizim takımın çok önemli bir iskeleti var. Kimse küçümsemesin. Bu iskelet devam ediyor ve önemli takviyeler yaptık. Yine iyi işler yapacağız." şeklinde konuştu.

Muslera\'dan Transfer Açıklaması

Son Dakika Spor Muslera'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • patlıcan: Ulan gs bunu da kaybedersen senin .... 18 1 Yanıtla
  • Bjk orçoo: Muslera gol yemiyormuş. Son gençlerbirliği gs maçında gençler 0 şut çekmiş. Muslera ya şut atılmadan nasıl gol yiyecek? Mondragon ada gol yemiyor demişlerdi fb 6 attı acımadı 4 13 Yanıtla
  • Muslera: Adamın sözlükteki karşılığı 12 3 Yanıtla
  • saffet: zaten talibinde yok, 30 milyon avroyu bir kaleciye veren de bulunmaz. 4 9 Yanıtla
  • vatandaş: muslerayı satan yönetici hemen istifa etirilir 7 0 Yanıtla
  • new Mexico : muslerasaray ????? 5 0 Yanıtla
  • zaza : bjk orcoo fb düne kadar sizi inletiyor dost oldunuz öyle mi unutma sut gelmiyor sa takimdandir sen bjk lisin benim kardesimde bjk oda oyle konusuyor ama galiba hepiniz haklisiniz bjk nin basarisimi var ki kendinden bas etsin GALATASARAY in rakoplerinin basarasindan bas edecekler yazik be kardeşim size 2 1 Yanıtla
  • G: He 0 0 Yanıtla
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement