Muslera: Golü Beraber Attık, Pozisyonları Beraber Çıkardık - Son Dakika
Spor

Muslera: Golü Beraber Attık, Pozisyonları Beraber Çıkardık

Gençlerbirliği maçındaki harika performansıyla büyük beğeni toplayan Fernando Muslera, "Galibiyetini hep beraber aldık, golü de beraber attık, pozisyonları da beraber çıkarttık." dedi.

15.10.2016 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Galatasaray'da Fernando Muslera maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEYİ BERABER YAPTIK"

Galibiyetle ilgili konuşan Muslera; "Bugün çok önemli bir maçtı. Son 4 yılda burada beraberlik almıştık. Zor olacağını biliyorduk ama sonuç iyi oldu. Takım olarak beraber mücadele edip galibiyet aldık. Golü beraber attık pozisyonları beraber çıkardık. Bu kesinlikle benim başarım değil takımın başarısı. Hep beraber kazandık. Takımdaki herkes gerekeni yaptı sahada. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

"BU SEZON ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Galibiyetteki payıyla ilgili konuşan Uruguaylı kaleci; "Benim payım var ama bu takımın başarısı. Eğer bir başarı varsa benim de görevimi yapmam gerekiyor. Bu da kurtarışlarla oluyor. Geçen sezona göre mental açıdan daha iyi durumdayız. Ben de çok iyi hissediyorum. Milli takım dönmüşleri özellikle benim için zorlu oluyor. Uzun süren yolculuk ve 6 saat farkı toparlamak zor. Önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz." sözlerini kullandı.

Muslera: Golü Beraber Attık, Pozisyonları Beraber Çıkardık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Muslera: Golü Beraber Attık, Pozisyonları Beraber Çıkardık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement