Muslera Mancini'nin Gidişine Şaşkın - Son Dakika
Spor

Muslera Mancini'nin Gidişine Şaşkın

Muslera Mancini\'nin Gidişine Şaşkın

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Roberto Mancini'nin takımdan ayrılmasına çok şaşırdığını söyledi.

22.06.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden Muslera, kendisini Brezilya'da yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlara da teşekkür etti.

Dünya Kupası’nda, Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Galatasaraylı Fernando Muslera, 2-1''lik İngiltere galibiyetinden sonra Milliyet Gazetesi'nin sorularını yanıtladı.

Sözlerine sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek başlayan başarılı kaleci, “Sürekli sosyal medya üzerinden mesajlar alıyorum. Hepsini okumam mümkün değil ama Galatasaraylı taraftarların maçlardan önce verdiği destek benim için gerçekten çok güzel. Bana büyük motivasyon sağlıyor. Beni burada da yalnız bırakmıyolar. Desteğe devam etsinler” dedi.

"BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Roberto Mancini'nin Galatasaray'dan ayrılmasına çok şaşırdığını ifade eden Muslera, “Açık konuşmam gerekirse Mancini’nin ayrılığı benim için sürpriz oldu. Umarım hem mancini hem de Galatasaray için iyi bir karar olur. Ben şu an için Dünya Kupası’na konsantreyim. O yüzden neler yaşandığını çok bilmiyorum. Kendisi ile de henüz konuşamadım” diye konuştu.

Uruguaylı kaleci son olarak, önlerindeki İtalya maçını kazanarak gruptan çıkmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera Mancini'nin Gidişine Şaşkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement