Muslera'nın Menajeri: Türkiye'de İşler Kötüye Giderse Oyuncum Başka Yollar Arar - Son Dakika
Spor

Muslera'nın Menajeri: Türkiye'de İşler Kötüye Giderse Oyuncum Başka Yollar Arar

Galatasaraylı Muslera'nın menajeri, "Türkiye'de yaşanan olaylar daha kötüye giderse oyuncum da başka yollar arayacaktır." dedi.

21.07.2016 09:28  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fernando Muslera ile ilgili çıkan transfer iddialarına, Uruguaylı yıldızın temsilcilerinden Edgar Parnas cevap verdi. Parnas çıkan transfer söylentilerine kesin bir dille yalanlarken; Galatasaray ile Muslera arasında herhangi bir satışın söz konusu olmadığını söyledi.

"BİZE TEKLİF YOK"

Parnas, çıkan haberlere şaşırdığını ve nereden bu haberlerin oluştuğunu bilmediğini belirtti. Muslera'nın Galatasaray'da önemli bir sözleşmeye sahip olduğunu açıklayan Parnas, "Arjantin kulüplerinden ilgi varsa bu önemlidir fakat böyle bir teklif bize ulaşmadı" şeklinde konuştu. Parnas, Muslera'nın bonservisini karşılayabilecek Güney Amerika'da herhangi bir kulübün olmadığını açıkladı.

"TÜRKİYE'DE İŞLER KÖTÜYE GİDERSE MUSLERA BAŞKA YOLLAR ARAR"

Ayrıca Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Parnas, Muslera'nın bu konularda sessizliğini koruduğunu, "Türkiye'de işler daha kötüye giderse Muslera da başka yollar arayacaktır" şeklinde değerlendirmede bulunarak, kafalarda soru işareti bıraktı.

Muslera\'nın Menajeri: Türkiye\'de İşler Kötüye Giderse Oyuncum Başka Yollar Arar

Son Dakika Spor Muslera'nın Menajeri: Türkiye'de İşler Kötüye Giderse Oyuncum Başka Yollar Arar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement